ATTENTION!!

BAKKER VOLIEREBOUW
huisvesting voor dieren

Nijverdalseweg 6
8106 AC Marienheem (Holland)
Tel: +31 0572 - 373 926
Mobiel: 06 - 122 031 70
info@volieres.nl

POSTADRES
Nijverdalseweg 6
8106 AC Marienheem (Holland)

BANKGEGEVENS
IBAN: NL04RABO0103272488
BIC: RABONL2U


BAKKER VOLIEREBOUW huisvesting voor dieren

Bakker Volièrebouw is dé specialist op gebied van op maat gemaakte volieres en kooien. Bakker Volièrebouw is opgericht in 1999 door Tijs Bakker.
Tot 2002 leverde Bakker Volièrebouw alleen maar volieres.
In 2002 is Bakker Volièrebouw ook kunststof kweekkooien gaan produceren om het assortiment uit te breiden. De doe-het-zelver is bij Bakker Volièrebouw ook aan het goede adres. Alles wat je nodig hebt om een mooie volière te maken is bij Bakker Volièrebouw te verkrijgen.

Anno 2007 heeft Bakker Volierebouw klanten in verschillende landen, oa: Denemarken, Duitsland, Belgie Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Griekenland, Portugal en natuurlijk Nederland. Bakker Volièrebouw is ook regelmatig te vinden op tentoonstellingen, shows en beurzen.

Van groot tot klein, van hobbykooien tot complete vogelparken.
Bakker Volièrebouw gaat geen kooi te hoog als het om huisvesting van vogels gaat. Kwaliteit en service staan bij Bakker op de eerste plaats.
Alle volières worden naar wens gemaakt van aluminium profielen.
De onderhoudsvrije volières bestaan uit 3 keer verzinkt gaas en worden voorzien van messing verzinkte grendels, RVS scharnieren, RVS schroeven en verbindingsstukken die door toevoeging van nylon weer- en zelfs vorstbestendig zijn.
De elementen zijn ook leverbaar met dubbelgaas. Volières worden als bouwpakket geleverd. Ook is alles leverbaar in onderdelen voor zelfbouw. Vraag voor andere maten en wensen, bijvoorbeeld speciale kooien voor broeden, kweken of buitenverblijven voor andere dieren, gratis een offerte aan.

Ofnungszeiten:
Montag bis Samstag nach Vereinbarung.